Povodom 4 godine postojanja, organizovali smo rodjendan pun inovacija! Sve je bilo inovativno, hrana, piće, prostor a naši dragi gosti su ulepšali slavlje :) Imali smo prilike da čujemo zanimljive prezentacije, družimo se i počastimo.

Pre početka zvaničnog dela, imali smo prilike da se družimo i uživamo u lepom vremenu, koje smo specijalno poručili za ovu priliku :) Gospodin Dragan Djordjević, jedan od osnivača Q Space, je otvorio skup i poželeo dobrodošlicu svima.

006

Gospodin Srba Jovanović nam je predstavio svoje čedo: Knjiga: Top Beogradski restorani 2015. Tu možete naći preporuke za najbolje restorane u našem gradu, i to od vrsnog poznavaoca dobrog ukusa. Jedva čekamo da vidimo!

015

A sada malo  inovacijama. Gospodin Vladimir Joksić, drugi osnivač Q space-a, nam je naravno pričao o inovacijama. Sjajna prezentacija napravljenja na osnovu iskustva koje je Vladimir sticao sa različitim klijentima koji su bili hrabri i inovativni.

028

Pravo iz Londona, naš Q Space predstavnik: Bojan Šćekić! Uvek rado čujemo iskustva i preporuke. Bojan nam je preneo šta se dešava u belom svetu iz prve ruke. Iskoristićemo sve šta je primenljivo. Hvala!

017

Prezentacije je zatvorio naš Dragan Djordjević, inovator od rodjenja! Dragan nam je pričao o inovacijama i što je najvažnije, dao svojih 10 saveta vezanih za unapredjenje poslovanja sa inovacijama! Vrlo korisno! Hvala!

016

Za dobru atmosferu i pune stomake su se pobrinuli restoran Mentalitet, Kooky superfood i vinarija Imperator. Pored toga na licu mesta smo pravili domaće sokove od voća i povrća.

Prijatelji iz Metalteta su nas počastili divnim specijalitetima. Uživali smo u raznim  djakonijama koje su prava inovacija za sva naša čula!

Kooky superfoods su nam obezbedili zdravu i funkcionalnu ishranu, bez glutena i šećera. Optimalan balans je ključ svega pa i pravilne ishrane.Ovo je jedna od promena koja svakako prija!

Vinarija Imperator, kao i uvek, nas je oduševila predivnim kvalitetnim vinima. Ukusi koji se ne zaboravljaju doprineli su da ovaj dogadjaj bude još lepši.


013    009    012


Takodje, zahvaljujemo se  i sponzorima: Eurocatering,  Icofin i aplikacija Lumi.

027

Sve slike sa rodjendan pogledajte na našim Facebook stranicama Q Space i Skills Learning Experience.