Povodom 4 godine postojanja, organizovali smo rodjendan pun inovacija! Sve je bilo inovativno, hrana, piće, prostor a naši dragi gosti su ulepšali slavlje :) Imali smo prilike da čujemo zanimljive prezentacije, družimo se i počastimo.

Pre početka zvaničnog dela, imali smo prilike da se družimo i uživamo u lepom vremenu, koje smo specijalno poručili za ovu priliku :) Gospodin Dragan Djordjević, jedan od osnivača Q Space, je otvorio skup i poželeo dobrodošlicu svima.

006

Opširnije...

Još 2011. odlučili smo da pokrenemo priču i spojimo se sa ljudima koji vole inovacije. Od tada zvanično, a mnogo pre i nezvanično, odgovorno radimo na otkrivanju inovativnih koncepata, ideja i praksi. Naše vrednosti uključuju kontinuiranu težnju da razumemo kako ljudi otkrivaju i razvijaju bolje ideje, i kako da pretvore ideje u održive i poslovne.

6.rodjendan

Opširnije...

Povodom tri godine postojanja organizacije Q Space, imali smo zadovoljstvo da čujemo prezentaciju gospodje Vesne Andrejević. Tema je naravno vezana za uvodjenje i upravljanje inovacijama u velikim kompanijama.

Prezentacija je bila vrlo korisna i puna praktičnih primera. Učesnici su imali prilike da postave pitanja i dobiju odgovore ''iz prve ruke''. 

Opširnije...

DSC004871

Nama je mart važan iz nekoliko razloga. Uglavnom ovog meseca slavimo :)  Tako smo i ove godine proslavili 3. Rodjendan Q Space!

Nakon prezentacije ''Uvodjenje inovacija u kompanije'' malo smo se i opustili. Kakav bi to rodjendan bio bez torte :). Duvali smo svećice a šta smo poželeli...

Opširnije...

Još članaka...

  1. Konferencija HRevolution